MASSFIT BAYİLİK GENEL ŞARTLARI

MASSFIT Bayiliği; spor sektörüne katılım yapmak isteyen yatırımcılarına profesyonel bir şekilde lokasyon, hizmet satışı, sosyal medya ile reklam desteği ve kurumsal kimlik konusunda verimli bir şekilde yardımcı olmaya yönelik yönetsel detaylar ile müşteriler, çalışanlar ve tedarikçiler ile iyi ilişkiler geliştirebilecek imaj yönetimine dayalı iletişimsel fayda konusunda tüm avantajları içermektedir.

MASSFIT Spor Merkezleri; Fitness, CrossFitness, FatBurn, Zumba, Strong Zumba, Pilates, Vinyasa Yoga, Hatha Yoga Boks, Kick Boks, MMA, Personal Training alanlarında hizmet sağlamaktadır.

MASSFIT Bayilik hizmeti karşılığında artan marka değeri, kaliteli hizmet ve üye memnuniyetine yönelik marka değerinin korunması kapsamında geri dönüşler talep etmektedir.

MASSFIT Bayiliğinin bulunacağı lokasyon yoğun nüfus bölgeleri, il veya ilçe merkezleri gibi nüfus potansiyeli yüksek bölgeler olmalıdır.

Spor merkezinin bulunacağı alan en az 450m2’lik bir alana sahip olmalıdır bunun yanı sıra cephe genişliği en az 2 metre ve tavan yüksekliği en az 3 metre olmalıdır.
Mevcut bayiliğin ilk yıl oluşan üyelik potansiyelinin 2. yılın son çeyreğinde %50 azalması durumunda MASSFIT ismi geri almaya üyeliği feshetme hakkına sahiptir.

Silhouette of a bodybuilder. Power athletic man pumping up muscles with dumbbell. Confident young fitness man with strong core muscles, power hands and clenched fists. Dramatic light.